Passie uit Italië

De naam ‘Gina’ staat voor Italiaanse passie en klassieke schoonheid, ofwel de de Italiaanse actrice Gina Lollobrigida. De zege bij de Miss Italië-verkiezingen van 1947 was het begin van haar carrière. Grootse bekendheid kreeg door haar rollen in vele filmklassiekers.

Vernoemd naar deze Italiaanse schoonheid is Gina het restaurant dat verder gaat op een plek waar 10 jaar geleden de Pasta Company begon. Met behoud van sterke punten zoals de juiste verhouding van service, prijs en kwaliteit, maar dan vernieuwd, uitgebreid, verfijnd en nu nóg lekkerder!

Een klassieke uitstraling, maar wel een eigentijds concept.
Bij Gina kunt u op uw gemak genieten van alles wat Italië te bieden heeft. Een heerlijk ontbijtje met Italiaanse koffie, rijkelijk belegde Italiaanse broodjes tijdens de lunch. Een sprankelende Prosecco tijdens de borrel of voorafgaand aan het diner, waar de bekende pizza- en pasta-klassiekers niet ontbreken.

Kortom, Gina is de plek waar u met vrienden, familie en kennisen heerlijk kunt genieten van ontbijt, lunch, diner en lounge, 7 dagen per week, van ‘s-ochtends vroeg tot ‘s-avonds laat, in een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt… passie uit Italië!

Benvenuti!